Kutsumme erinomaisten, toiminnallisten ja käytännöllisten Variosan-merkkisten hanamaailmaan
 +358 50 911 8019
 export@variosan.fi

Yrityksestä

Variosan OY perustettiin 2004, yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Olemme aloittaneet toimintamme logistiikkayhtiönä tarjoamalla tilaajalle rahtien toimituksen koko syklin ovelta ovelle.

Ajan myötä toimialamme laajeni. Variosan OY suoritti toimituksia saniteetti- ja teknisten laitteiden ja johtavien eurooppalaisten tuottajien eri markkinoille.

Kun yhtiön tiimiin tulivat taitavat insinöörit ja suunnittelijat, yhtiö kehittyi merkittävästi. Variosan OY alkoi tarjota myös uniikkien mallien kehittämistä tilaajan toiveista.

Sitten kehitettiin omanmerkkisiä täydellisiä, mukavia ja turvallisia hanoja. Nykypäivänä Variosan-kauppamerkillä tarjotaan premium-luokan hanoja.

Tuotteemme on suomalaisten perinteiden hyvä esimerkki siitä, että Variosan lanseeraa aktiivisesti ja järjestelmällisesti innovatiivisia kustannustehokkaita teknologioita ja käyttää vain ympäristöystävällisiä ja ihmisen terveydelle turvallisia aineita valmistaakseen luotettavia ja tyylikkäitä sekoittajia.

Vastaamme asiastamme ja tuotteillamme todistamme, että from Finland -ilmaisu on korkeiden laadunvarmistusstandardien takuu. Suomessa on olemassa Sisu-käsite. Tälle sanalle ei ole yksiselitteistä sanan vastinetta muissa kielissä, mutta se näyttää kansan henkeä ja sen ymmärtää jokainen suomalainen. Joka Suomen asukkaalla on sisäinen voima ja sinnikkyyttä asetetun tavoitteen saavuttamisessa, mutta samalla hän pyrkii elämään tasapainossa itsensä ja ympäristön kanssa. Jokaisella suomalaisella kuin myös jokaisella yhtiöllä on oma Sisu.

Variosanin Sisu on yhtiömme logossa.
Veden kanssa harmoniassa.

Toimistorakennus. Eskolantie 1, Helsinki